LOGO

LOGO

divendres, 15 d’abril del 2016

Montse Reinés: "Esforçant-nos perquè surti tot bé"


La Cap d'Estudis de Secundària de l'escola és la Montse Reinés, una dona molt ocupada, però amb temps sempre per un somriure. Avui, ens ha guardat una mica del seu temps per respondre'ns un parell de preguntes, tot i que afirma que estan "molt estressats"...


Quins avantatges té organitzar la celebració amb la col·laboració de tothom? És a dir, alumnes, pas, professors...
"És una manera que participi tothom i així és molt més bonic i fa més il·lusió preparar una festa a la qual vindran els convidats demà", diu la Montse.
És molt satisfactori un projecte en el qual hem participat tots i serveix també com a mètode d'unió entre els alumnes, entre professors i alumnes també.


Com ho porteu per la zona d'ambientació?

Ens explica la cap d'estudis que estan intentant penjar coses, fent cartells i que estan posant totes les seves forces perquè tot surti a la perfecció. Tenen ja moltes ganes que l'escola llueixi i s'apreciïn els resultats del grup d'ambientació. Això, però, comporta nervis i pressió i estan "molt estressats".

La part d'ambientació és molt important, gràcies a ells a l'escola es comença a respirar un gran ambient  de festa. Afegir cartells, murals, decoracions... ens motiva molt més a tots i facilita que l'emoció arribi a alumnes i professors, però el més important: que arribi a tots els pares i convidats que vindran demà. És una manera molt eficaç de contagiar l'esperit de festa i celebració que tant ens agrada.

 Molts ànims als d'ambientació! Confiem que deixareu l'escola perfecte i que farà molt goig, estem desitjant que sigui demà per veure com ha quedat tot!!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada