LOGO

LOGO

divendres, 15 d’abril del 2016

L'escola va agafant forma.

Si la festa de cloenda de demà es caracteritza per alguna cosa és pel gran nombre d'activitats que es realitzaran als diferents edificis que l'escola de la Sagrada Família té per la ciutat de Sabadell. Aquests es troben al carrer Indústria i al carrer Sant Josep número 10 i l'altre al carrer Sallarès i Pla número 40. Ara bé, el que és obvi és que a l'escola no hi han sempre  inflables, un escenari al pati central ni tampoc un escenari al pavelló, sinó que tot això s'ha hagut de muntar i és que 125 anys no es celebren cada dia. I això és justament sobre el que parlarem en aquesta entrada: la transformació de l'escola per celebrar aquesta festa de comiat dels 125 del col·legi.

La transformació del nostre pavelló
Un dels espais de l'escola que més canvis està experimentant és el pavelló de l'escola, situat al carrer Sallarès i Pla. És molt complicat transformar un espai esportiu en una església de grans dimensions, però ho hem aconseguit. El poliesportiu serà el lloc on demà el bisbe de Terrassa celebrarà una eucaristia (10h) per iniciar la jornada festiva i gràcies al treball de diferents alumnes i professors, s'ha col·locat un escenari, unes cadires i tota la pista s'ha cobert amb grans lones. 

Vista panoràmica del pavelló per l'eucaristia de demà

L'escenari al pati central de l'edifici del carrer Sallarès i Pla
Un altre espai que també està experimentant un canvi força notable és el pati del mateix edifici on es troba el pavelló, és a dir, el del carrer Sallarès i Pla número 40. El pati central és el lloc on els alumnes d'ESO descansen durant l'hora d'esmorzar i juguen a futbol però per la festa de demà es convertirà en l'espai principal on es reunirà la música de la celebració i també podrem trobar diferents inflables, tallers i fins i tot es farà una xocolatada. Tots aquests canvis no serien possibles sense un grup d'alumnes i professors amb ganes de col·laborar i formar part d'aquest aniversari històric de la nostre escola. Al mateix escenari del pati central es podrà escoltar demà a partir de les 12:30h la interpretació musical d'un grup d'alumnes de Batxillerat de l'escola i per això s'ha hagut de muntar un altre escenari. En total, 2 escenaris repartits per l'edifici més nou de l'escola que, sens dubte, demostren la importància d'aquests 125 anys.

Només són 2 dels espais que estan canviant de forma expressament pel dia de demà i, de fet, tota l'escola està molt implicada en aquests 125 anys i tant els 2 edificis com els seus respectius patis estan canviant la seva aparença habitual per celebrar aquest gran aniversari amb tots vosaltres. Ja sabeu: si voleu veure la transformació completa del col·legi ens veiem demà! Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada