LOGO

LOGO

divendres, 15 d’abril del 2016

I les nostres secretaries quin paper tenen?

Una part fonamental de l'escola són les nostres secretaries, la Sílvia i l'Assumpta. Elles són sempre a l'escola i tots hem parlat alguna vegada amb elles. Pero, en l'organització de la festa, quin paper han tingut? Com aporten elles la seva ajuda? Això hem tractat de saber i, què millor que parlar directament amb elles?

La Sílvia, molt amablement, ens ha explicat que la seva tasca principal ha sigut fer fotocòpies pels murals, distribuir el material necessari als alumnes, imprimir fotografies...
Una tasca que, tot i semblar secundària, és molt important. Som un gran mecanisme en el qual cadascú participa a la seva manera i totes les parts són essencials. Molt bona feina!

125 anys són els que porta ja la nostra escola. Evidentment, no podem parlar amb les persones que estaven a la Sagrada Família fa 125 anys, però hem aprofitat per preguntar a elles com ha evolucionat l'escola des que van arribar-hi. L'Assumpta ens contesta que, des que ella va entrar, ha augmentat el nombre d'alumnes; s'ha fet tot el possible per a millorar els serveis familiars, la comunicació amb les famílies i, sobretot, és una gran millora d'allò més moderna la incorporació i actualització de les noves tecnologies, que juguen un paper molt important en la nostra vida i cada cop adquireixen un paper més rellevant.  També s'ha millorat en l'aprenentatge de les llengües. 

Per últim, hem cregut que era important també tenir una mica d'opinió personal de les pròpies secretàries i els hem preguntat què és el que més els agrada d'aquest centre. La resposta ha sigut el tracte amb els alumnes i els companys. I és que no hi ha res més important que sentir-se a gust amb la gent del nostre voltant, la gent del nostre dia a dia.

Moltes gràcies secretàries per la vostra feina! Sou genials!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada