LOGO

LOGO

divendres, 15 d’abril del 2016

Com s'ha fet l'himne del 125è aniversari?

Els reporters de la Sagrada Família ens hem interessat per l'himne del 125è aniversari, un himne que celebra els 125 anys de la nostra escola. Per tal d'informar-nos-en com cal hem parlat amb les professores de música i també amb dos alumnes d'ESO que ens han respost algunes preguntes.

 La Laura és professora de música dels cursos d'infantil i primària i li hem fet la següent pregunta: Com va sorgir la idea de composar un himne per a aquesta celebració?
Per a celebrar l'aniversari cada departament ha posat de la seva part; els de música van proposar aquesta idea.


 L'Eva és també professora de l'assignatura de música d'infantil i primària i a ella se li ha preguntat per què van triar una sardana de base musical.
 La resposta ha sigut que així els alumnes de 4t la poden ballar mentre que els de 5è la canten.

La professora de música de la ESO és la Montse. Volíem saber si ha sigut complicat dirigir a tants alumnes de diverses edats alhora.
Ha comentat que no ha sigut massa complicat ja que cadascú coneixia molt bé l'instrument que tocava i com tocar-lo. Només els hem hagut de donar la partitura i que se l'aprenguessin. Els alumnes de 5è ja en sabien la versió original i, per tant, només han hagut de canviar la lletra.

Un cop ja hem parlat amb els professors hem pensat que també havíem de parlar amb els alumnes que hi han participat i que ens expliquessin l'experiència des de la seva posició. Dos alumnes ens han respost unes preguntes. Han sigut l'Eudald de 2n d'ESO i l'Anna de 3r d'ESO.
 L'Eudald ens ha dit que li pesa bastant la responsabilitat d'haver de formar part d'aquest projecte, perquè pot sortir malament.
L'Anna opina que no ha estat difícil compenetrar-se amb tanta gent de tantes edats, i atribueix l'èxit als professors, que els van ajudar a organitzar-se en grups més reduïts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada