LOGO

LOGO

divendres, 15 d’abril del 2016

Gemma Sostres: "Sabem que tot sortirà molt bé"

Com ja hem comentat anteriorment, una part fonamental de l'escola i també de la festa són les secretàries. No podíem passar per alt la Gemma Sostres, així que hem volgut fer-li un parell de preguntes sobre el centre, la festa...

Com ha evolucionat l'escola des que vas entrar?
La diferència que més ha destacat ha sigut el fet que abans només hi havia un edifici, el del carrer indústria (on actualment hi ha els cursos d'infantil i primària). A més només hi havia una línia i només hi anaven noies, cosa que va canviar quan es va tancat l'edifici de la Creu Alta i els alumnes es van ajuntar, formant així una escola mixta.

Sobre la festa la Gemma ens ha explicat molt bé la tasca de les secretàries: Estar a la porta per vigilar, ajudar a qualsevol pare o convidat que ho necessiti i també col·laborar amb el personal de l'escola per si necessiten algun material per als tallers. Una funció important i necessària perquè la festa es desenvolupi amb fluïdesa i sense cap entrebanc. Confiem que dureu a terme aquesta important tasca a la perfecció!

Sabem també que els nervis corren pel cos de tots els organitzadors i que els moments previs a la festa són molt importants. Gemma, com esteu vivint aquests moments?
"Una mica atabalades", tothom està fent tallers o preparant classes perquè tot surti com cal, és normal que estigueu atabalats. Valorem molt la vostra feina i, Gemma, permet-me copiar-te la frase, "Sabem que tot sortirà molt bé!" Molts ànims i felicitats per la feina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada