LOGO

LOGO

divendres, 15 d’abril del 2016

Ens presentem.


Com ja heu pogut llegir a l'entrada anterior del nostre blog, a totes les persones que d'alguna manera formem part del Col·legi Sagrada Família de Sabadell ens fa molta il·lusió compartir amb tots vosaltres la jornada de cloenda d'aquest 125è aniversari de la nostra escola. Durant el dia d'avui i, sobretot, durant tot el matí de demà es realitzaran, als 3 edificis de l'escola, diferents activitats per acabar de la millor manera possible uns 125 anys que són més que merescuts. Trobareu inflables, tallers, coca i xocolata... i al darrera de tot això hi ha moltes persones i, sobretot, molta feina. Ara bé, no totes les persones que estem involucrades en aquests 125 anys del col·legi som tan visibles com altres. I aquí ens trobem nosaltres: els reporters.

Els reporters som un grup de persones que us intentarem explicar, de la millor manera possible, com s'està desenvolupant el dia de preparació de la cloenda del darrer aniversari de la nostre escola. Som els qui estem darrera d'un ordinador, darrera d'una càmera o darrera d'un micròfon i que, des de la humilitat, us intentarem mantenir informats durant tot el dia d'avui. 


L'equip de reporters està dividit en diferents seccions i en cada una d'elles fem una tasca diferent. Trobem els fotògrafs, que són les persones que ens ensenyen, visualment, com s'està desenvolupant la jornada d'avui. També podem veure els entrevistadors, que són les persones que, al llarg del dia, aniran fent diferents entrevistes a professors, alumnes i diferents treballadors de l'escola perquè ens expliquin què significa el Col·legi per ells i per què el Sagrada Família no és una escola qualsevol. I, finalment, ens trobem l'equip que escrivim tot el que llegireu a aquest blog: els redactors. Sóm un grup de tres persones que, a partir de tota la informació que ens passen els diferents reporters, intentem mostrar-vos com s'està desenvolupant la jornada d'avui d'una manera escrita, veraç i eficaç.

Esperem que us hàgim ajudat a conèixer una mica més la nostra feina, la dels reporters, i que gaudiu, amb tots nosaltres, d'aquests 125 anys que en seran molts més, de ben segur. Gràcies per confiar amb nosaltres i per molts anys!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada